Despre noi

 

S.C.Cursuri Brasovene de Turism S.R.L. a fost infiintata in februarie 2003, reprezentata de Ovesea Laurente, asociat unic si administrator. ( Cod Registrul Comertului: J08/329/2003 C.U.I. : 15232882 )

  

Administratorul firmei, Ovesea Laurente a colaborat inca din anul 2000 cu A.J.O.F.M. Brasov ca lector pentru o serie de cursuri, precum si cu colegiul Economic Brasov si O.N.T. Carpati Brasov.

Firma asigura servicii de calitate, la standarde de pregatire profesionala cerute de piata muncii mereu in schimbare, axate pe aplicatii practice, activitate efectiva in sectoare de productie.

Calitatea formarii profesionale este data si de numarul mare al celor care ne solcita serviciile, firme de marca ( Ana Hotels, Piatra Mare, Old Europe INN). Pana in prezent au absolvit diverse cursuri 2259 persoane si in prezent sunt cuprinse in programe de pregatire 348 de persoane.

Calitatea formarii profesionale se reflecta si in faptul ca organizam pentru cursantii nostrii stagii de practica in strainatate.

***

Am avut aprobat pentru finantare de catre Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Foramrii Profesionale A.N.P.C.D.E.F.P.), proiectul cu nr. RO/2006/PL97026/E privind Calitatea la Standarde Europene in Domeniul Serviciilor Alimentare (pe care il anexam) prin care am asigurat mobilitatea a paisprezece persoane pentru 5 saptamani in Malta pentru un stagiu de pragatire (cultural si professional). Aceste persoane au fost selectate din cadrul cursantilor nostrii in urma unor examinari facute de personalul nostru didactic.

***

Sediul si pregatirea teoretica precum si examinarea finala se desfasoara in spatiul situat pe Str. Nicoale Balcescu Nr.18, cu intrare directa din strada Michael Weiss.

Examenul de absolvire va fi sustinut imediat dupa finalizarea pregatirii profesionale a cursantilor (cel mult 5 zile).

***

Organizarea pregatirii se face conform prevederilor Legii 76/2002 cu modificarile ulterioare, H.G. 174/2002, cu modificarile ulterioare, H.G. 377/2002 cu modificarile ulterioare, O.G. 129/2000 Republicata.